Георги Свиленски: БСП предлага алтернативата по всички проблеми

Георги Свиленски: БСП предлага алтернативата по всички проблеми

250
0
СПОДЕЛИ

Ковид кризата показа проблемите във всички сфери на живота в страната ни.
“В последните четири години БСП показа, че е алтернатива на това управление не само на приказки, а и с реални действия”, припомни заместник-председателят на Парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски по Nova News. Той уточни, че всяка година парламентарната левица предлага алтернативен бюджет, алтернативни политики във всяка сфера – здравеопазване, социална политика образование, икономика, екология.

Социалистът отбеляза, че ковид кризата е показала проблемите във всички сфери на живота в страната ни.

“БСП даде алтернативата по всички тези проблеми. Важно е хората да гласуват, за да се махне това порочно управление и да се възстанови държавността”, посочи Свиленски.

Депутатът от БСП заяви, че през мандата си Румен Радев ясно се заявява като представител на друг вид правене на политика и като алтернатива на сегашното управление.

“Това го прави и БСП. Радев е част от алтернативата, която заслужава България. Без подкрепата на БСП няма как Румен Радев отново да стане президент”, потвърди Свиленски и напомни, че Радев е бил издигнат от БСП и е бил избран с гласовете на БСП.

Помолен да коментира атаките на Елена Йончева към левицата, зам.-председателят на Парламентарната група на БСП отговори, че всички в партията са изненадани от думите на Елена Йончева: “Всички ние бяхме винаги зад гърба й. Подкрепихме сигналите й и се борихме заедно с нея. След като Елена стана евродепутат всички нейни сигнали изчезнаха, всички папки бяха прибрани някъде, като например информацията от проверката за магистралите, а сега тя обвинява нас, че не сме продължили разследванията”.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР