Кандидатът на БСП за кмет на Тервел е Пламен Желязков

Кандидатът на БСП за кмет на Тервел е Пламен Желязков

608
0
СПОДЕЛИ

Председателят на общинската партийна организация и настоящ заместник-кмет на Тервел Пламен Христов Желязков ще е кандидатът за кмет на БСП на предстоящите местни избори.

На проведените събрания на партийните организации в общината най-много номинации е имал настоящият кмет Живко Георгиев. Пред актива на БСП-Тервел инж. Георгиев е обявил, че се оттегля. Конференцията е утвърдила следващата по брой номинации кандидатура – тази на Пламен Желязков. Той ще води и листата за общински съветници, която също е утвърдена от общинската конференция на социалистите след гласуване.

Пламен Желязков е роден на 10.07.1981 г. в гр. Добрич. Завършва средно образование в ПМГ „Иван Вазов“. Висше образование придобива в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов по специалността „Стопански и финансов контрол“.

Работил е като главен специалист „Финанси и управление на собствеността“ при Община Тервел, като специалист продажби в UniCredit Bulbank, директор на дирекция „Финанси,счетоводство и управление на собствеността“ при Община Тервел, за кратко е бил депутат, понастоящем е зам.-кмет на Община Тервел.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР