Младежите от БСП зоват за обединение в името на по-добър живот

Младежите от БСП зоват за обединение в името на по-добър живот

533
0
СПОДЕЛИ

Габриел Вълков, член на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП, взе участие в заседанието на ръководството на Младите европейски социалисти в Париж. Заседанието бе свързано с организацията на Летен лагер 2019 , който тази година ще се проведе в курорт Албена, България.

Като член на ръководството на младите европейски социалисти , той заяви, че мотото на Летен лагер 2019 ще бъде: “Ние се борим за всяко социално право”!

“Това лято в Албена ще бъдем домакини на над 1000 младежи от над 30 различни държави в Европа. Заедно ще защитим равенството на всеки един млад човек в България, Европа и Света. Вероятно не всички сме равни, но на всеки един от нас трябва да бъде даден равен шанс и възможност за развитие в живота. Няма значение дали си беден или богат, млад или стар, жена или мъж, всеки от нас трябва да има равен достъп до образование, здравеопазване и социални грижи, осигурени от държавата, в която живее. Нека всички заедно, като млади хора се обединим, за да застанем рамо до рамо в каузата за една по-справедлива, по-солидарна и с по-добро качество на живот Европа”, заяви Вълков пред колегите си от младежката организация на ПЕС, YES.

НЯМА КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР